Diensten

Laat een professionele website maken. Het idee van het maken van je eigen website kan leuk lijken, maar kan in werkelijkheid overweldigend zijn. Vergis je niet in de tijd die er voor nodig is en de kennis die nodig is om een goede website neer te zetten. Ik ontwikkel voor jou een professionele website van hoge kwaliteit. 

Ontworpen naar jouw wensen in combinatie met mijn advies zal het eindresultaat precies aansluiten op je wensen. Ik neem jou het werk uit handen zodat jij je kunt bezig houden met jouw werkzaamheden. 

Web design

Ik ontwerp en bouw voor jou een Wordpress website naar jouw wensen en geef je passend advies. 

Website onderhoud

Ik voorzie jouw website van het juiste onderhoud en steek hem indien nodig in een nieuw jasje wat betreft teksten en design.  

SEO optimalisatie

Ik zorg dat jouw website hoog in Google staat en jouw klanten je dus goed kunnen vinden. Vertel me meer!

Websites zijn meer dan een visitekaartje

Wordpress websdesign en bouwen

Goed vindbaar

Jouw bedrijf wordt goed gevonden op het internet doordat jouw website op de juiste manier is geprogrammeerd.

Mooie ontwerpen 

Een professionele website waarbij goed gekeken is naar jouw doelgroep en die aansluit op jouw wensen.

Makkelijk zelf beheren

Niet de lasten van het bouwen wel de lusten van een handig beheersysteem waarbij je makkelijk zelf kunt aanpassen.

Voorbeelden

www.younieklink.nl
Natuurlijk heb ik mijn eigen website zelf gemaakt. 
Inmiddels is dit wel de 2.0 versie omdat ik de kennis en ervaring die ik opdoe tijdens projecten wil weergeven in mijn eigen website. 
www.jestotaalbouw.nl
Mijn allereerste website. Inmiddels ook alweer een 2.0 versie. Zowel teksten als design heb ik bij deze website zelf mogen bepalen. De vraag was om de kleuren van het logo terug te laten komen en het verder een stoere/ simpele website te laten zijn.
www.communikeet.nl
De tweede website die ik gemaakt heb. Design heb ik bedacht. Teksten zijn aangeleverd door deze communicatie topper! De wens was de website een weerspiegeling te laten zijn van wie Eva is. En dat is gelukt!
Bekijk alle voorbeelden
Natuurlijk kun je zelf een website maken! Maar heb je wel stilgestaan bij de volgende punten? Heb je er tijd voor en beschik je over voldoende kennis? Kun je de website ook blijven onderhouden? Weet je waar je op  moet letten om de website goed vindbaar te laten zijn? De digitale wereld is een snel veranderende wereld. Daarom blijf ik mij ontwikkelen door trainingen te volgen. Zoals bij de Competence factory.

Wat kost dat nou?

Wat je voor voor je website betaald is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren bespreek ik graag persoonlijk met je,  om vervolgens op basis daarvan een passende offerte te maken. 

Hiernaast zie je welke factoren er onder een basiswebsite vallen en met welke factoren je de basis kunt aanvullen. 

Basis

 • Jouw stijl 
 • Inclusief SEO tool 
 • 3 correctierondes
 • Conversiegericht
 • Max. pagina's
 • Makkelijk zelf aan te passen 
 • Geschikt op pc, tablet en mobiel
Contact

Aanvulling

 • Webteksten 
 • Webteksten SEO proof 
 • Maatwerk functies
 • Extra pagina's
 • Google Analytics 
 • Google mijn bedrijf 
Contact
Het hebben van een website is een goed idee. In mijn Blog kun je lezen waarom. 
10 redenen voor het laten maken van een goede Wordpress website

Hoe ik werk

Vrijblijvend gesprek

Offerte & onderzoek

Informatie & ontwerp

Feedback rondes

Go, live met die website!

Contact

Een goede website goed houden

Website onderhoud

Updates

51% van de WordPress hacks is het gevolg van achterstallig onderhoud. Ik zorg er voor dat jouw website elke maand volledig up to date is. 

Back-ups

Soms gaat er iets fout. Wel zo fijn als er dan een backup is. Ik maak dagelijks en backup zodat je jouw website altijd terug kunt halen als er iets fout is gegaan. 

Support

Bij vragen kun je contact mij mij opnemen, dan help ik je graag!
Back-up, updates, pagina’s aanpassen of het toevoegen van pagina’s.
Het zijn allemaal onderdelen die blijvend aandacht nodig hebben om het maximale uit je website te blijven halen. 

Wat kost dat nou?

Wat goed! 
Je hebt een professionele Wordpress website! Die staat als een huis maar heeft natuurlijk wel onderhoud nodig. Zoals ik al eerder zei, de digitale wereld veranderd snel. Het up-to-date houden van jouw website is dus heel belangrijk. 

Naast de back-ups die jouw hosting partij (hopelijk) voor je maakt kan ik er voor zorgen dat je een extra back-up hebt. Jouw hostingpartij zorgt niet voor de updates aan de back-end van jouw website. Dat zul je zelf moeten doen!

Laat dit beheer van je website aan mij over zodat jij er geen omkijken naar heb. Ik zorg voor goed en regelmatig onderhoud zodat jij je kunt bezig houden met je eigen werkzaamheden. 

Hoe en hoe vaak kunnen we samen bespreken. 

Wat is er dan o.a. mogelijk?

 • Wordpress updates, extra naast je hosting (maandelijks)
 • Plugin updates (maandelijks)
 • Back-up, extra naast je hosting (Dagelijks)
 • Herstel bij conflicten na updates van Wordpress en Plugins
Contact

Een goed vindbare website

Teksten en SEO optimalisatie

Jouw website 
hoger in Google

Jouw doelgroep
aanspreken

Samenwerken

Voor het kunnen schrijven van SEO teksten heb ik de trainingen ‘SEO training voor tekstschrijvers’ en ‘Koptraining technische SEO’ gevolgd bij Alain Sadon van SEO GURU.

SEO teksten optimalisatie

Wanneer je al teksten hebt voor jouw website dan kan ik deze voor je optimaliseren op vindbaarheid in zoekmachines door onder andere het toepassen van de volgende stappen: 

 1. De titel en tussenkoppen 
  Ik optimaliseer de pagina voor zowel de bezoeker als voor een zoekmachine. Ik voorzie de titel en de tussenkoppen van de juiste keywords en zorg er voor dat de titel en tussenkoppen interessant zijn om verder te willen lezen!

 2. Interne Links 
  Interne links zijn belangrijk, ik voeg deze toe en bepaal de geschikte doelpagina binnen de website. 

 3. Keyword Density
  Te veel zoekwoorden gebruiken is slechter voor de positie in Google. Ik controleer dus ook of de zoekwoordendichtheid niet te hoog is. Ik kijk dan naar de tekst na plaatsing. Zodat de gehele pagina wordt bekeken. 
Via IMU heb ik een training gevolgd waarin ik onder andere heb geleerd hoe je een goede homepage en salespage opbouwt met teksten. Dit pas ik toe zodra ik voor jouw aan de slag ga met jouw website.

Waarom zou je SEO uitbesteden?

Jij wilt een webshop of website die vindbaar is en goed converteerd. 
Goede teksten vragen om technische en inhoudelijke kennis. 

Ik heb verschillende trainingen gevolgd en weet precies wat van belang is bij een goede SEO tekst. Daarnaast vraagt het schrijven van SEO teksten en het onderhoud ervan om tijd. Het door mij laten optimaliseren van jouw teksten scheelt jou tijd! 

Jij levert mij de teksten en ik redigeer en optimaliseer. Besteedt het uit aan mij, werk productiever en we doen beiden waar we goed in zijn!
Meer weten over de opbouw van teksten?  Lees dan mijn Blogs.

Wat kost dat nou?

Wil je dat ik voor jou aan de slag ga? 
Neem dan contact met mij op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en ik op basis daarvan een offerte kan maken.
Contact

klanten over Youniek link

 • Eva van der Kwast

  Communikeet, Sassenheim
  En dan wil je een nieuwe website. Niet zomaar een website, maar één die vertaalt wie jij bent. De teksten kon ik zelf wel schrijven als communicatiesupporter, maar welke lay-out, welk lettertype en het gebruik van kleur is niet per se iets waar mijn kracht ligt.

  Fijn dat de kracht van Dannique daar wel ligt. Ze heeft me in alle stappen meegenomen, vooruitgedacht, ingeschat en raak gescoord. Mijn site is een weerspiegeling van wie ik ben. Het proces - incl. samenwerken - ging heel soepel en Dannique wist op de juiste momenten mij te laten nadenken over wat ik nu echt wilde. Niet altijd even makkelijk, maar wel heel fijn! Tevreden klant hier dus!

 • Deborah Teunissen

  One to organize , Rotterdam
  Mijn website was toe aan een (grote) update. Dit stel je zelf lang uit, want het blijkt altijd lastiger te zijn dan je denkt. Gelukkig had ik al een fijne samenwerking met Dannique. Ik kon haar dus snel inschakelen voor deze klus.

  Vanaf het begin stelde zij zich flexibel op, droeg oplossingen aan waar ik niet aan gedacht had en stelde goede inhoudelijke vragen. Dit gaf mij het gevoel dat mijn website in goede handen was. Wat voor mij een onoverkomelijke klus was, waar ik heel erg tegenop zag, was voor haar zo gefikst.

  Wil je een website laten bouwen, aan laten passen of heb je gewoon wat vragen, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen. Dannique is doortastend, heeft humor, werkt snel en precies en is professioneel.
 • John & Edwin Stolker

  J.E.S.Totaalbouw, Sassenheim

  Een simpele (zonder al te veel poespas), stoere website die laat zien waar we goed in zijn.

  Dannique heeft precies gemaakt wat we wilden en we zijn dan ook meer dan tevreden met het resultaat! We hebben het gevoel echt betrokken te zijn geweest bij het proces omdat ze ons overal in heeft meegenomen.

   Naast de website verzorgt Dannique ook onze Instagram pagina en kunnen we bij haar aankloppen als we iets willen aanpassen in de sjablonen van ons boekhoudprogramma.

 • Buck de Klerk

  Social Beards, Rotterdam
  Wij werken al tijden met Dannique.
  Daarin vinden wij ieder keer weer een betrouwbare en stabiele partner voor al onze projecten ✅
starenterlicenseuseruserspushpinlaptop-phoneheart-pulsediamondsmilemagnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram