Even 
kennismaken!

Natuurlijk wil je eerst weten met wie je te maken hebt voordat je gaat samenwerken. Daarom lees je hier wat meer over mij. Mensen om mij heen omschrijven mij als een creatieve 'Duizendpoot' en daar kan ik mij wel in vinden! Ik hou niet van hokjes en werk ook niet graag binnen hokjes. 


Wie is Dannique?

Ik ben geboren op 14-08-1987 en woon in Sassenheim samen met mijn man Mark, hond Tommie en kat Pollie. Daarnaast heb ik nog een paard met de naam Toklahoma W. Zij is al 20 jaar in mijn leven! zoals je leest ben ik een echte dierenvriend. 

Ik heb de opleiding paraveterinair (dierenarts assistent) gevolgd in Alkmaar en heb dan ook een aantal jaar met heel veel plezier in de dierenartspraktijk gewerkt. 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en een manier om mij verder te ontwikkelen ben ik bij Reaal verzekeringen terecht gekomen. En specifiek bij de huisdierverzekering van Reaal 'Reaal Dier & Zorg'. Ik ben daar begonnen als schadecorrespondent, heb toen projectmanagement gedaan om uiteindelijk als desk-accountmanager aan de slag te gaan. En heb in die tijd verschillende HBO opleidingen gevolgd. 

De laatste periode bij Reaal heb ik mij georiënteerd op de  digitale tak van de organisatie omdat ik mij daar verder in wilde ontwikkelen. Helaas (of misschien niet als je zo verder leest) hield het Reaal avontuur voor mij op na 10 jaar door reorganisatie. Hier kun je meer over lezen in mijn Blogs. 
Blogs

Youniek Link

Tijdens mijn periode na Reaal heb ik opnieuw verschillende opleidingen gevolgd waarover ik ook verschillende blogs heb geschreven. En toen is Youniek Link ontstaan.

Een spannende stap en gemotiveerd en aangemoedigd door bevriende zzp'ers heb ik de sprong in het diepe durven nemen. Creatief bezig zijn is wat is wat ik heerlijk vind en waarbij ik helemaal in mijn element ben. Ik heb inmiddels een netwerk van verschillende zzp'ers om mij heen waarmee ik samenwerk. 

Goed luisteren naar klanten en samen brainstormen vind ik erg leuk en ook belangrijk. Het is onwijs gaaf om iets te maken wat helemaal bij de klant past, daar haal ik heel veel energie uit. 
Blogs
Ik heb het nog nooit gedaan. 
Dus ik denk dat ik het wel kan!
-Pippi Langkous-

In mijn vrije tijd 

In mijn vrije paard ben ik elke dag bij mijn paard te vinden samen met Tommie. Je kunt wel zeggen; waar ik ben, daar is Tommie. 

Pk's daar heb ik dus wat mee. Ik heb namelijk ook mijn motorrijbewijs. Een rondje op pad met de motor hoort er dan dus ook bij, al gebruik ik hem in de zomermaanden ook wel regelmatig als woon-werk vervoer. (Ja, ik ben wel een beetje een mooi weer rijder hoor). 

Verder ben ik gek op fotografie en ga ik graag op pad met mijn camera. Urban fotografie vind ik heel gaaf maar ook heerlijk de natuur in vind ik fantastisch en ontspannend. 

Maak je mij 's nachts wakker? Neem dan Sushi mee, heerlijk! Ik ga goed op flauwe woordgrapjes en een plaatje van een quokka maakt mij vrolijk. Misschien jou ook wel, kijk maar! Confetti, slingers, toeters en bellen ga ik ook goed op. Natuurlijk kan ik ook serieus zijn, maar ik maak wel elke dag even tijd voor een lolletje!

Genoeg over mij, gaan we aan de slag? 
Neem dan contact met mij op.
Contact

klanten over Youniek link

 • Eva van der Kwast

  Communikeet, Sassenheim
  En dan wil je een nieuwe website. Niet zomaar een website, maar één die vertaalt wie jij bent. De teksten kon ik zelf wel schrijven als communicatiesupporter, maar welke lay-out, welk lettertype en het gebruik van kleur is niet per se iets waar mijn kracht ligt.

  Fijn dat de kracht van Dannique daar wel ligt. Ze heeft me in alle stappen meegenomen, vooruitgedacht, ingeschat en raak gescoord. Mijn site is een weerspiegeling van wie ik ben. Het proces - incl. samenwerken - ging heel soepel en Dannique wist op de juiste momenten mij te laten nadenken over wat ik nu echt wilde. Niet altijd even makkelijk, maar wel heel fijn! Tevreden klant hier dus!

 • Deborah Teunissen

  One to organize , Rotterdam
  Mijn website was toe aan een (grote) update. Dit stel je zelf lang uit, want het blijkt altijd lastiger te zijn dan je denkt. Gelukkig had ik al een fijne samenwerking met Dannique. Ik kon haar dus snel inschakelen voor deze klus.

  Vanaf het begin stelde zij zich flexibel op, droeg oplossingen aan waar ik niet aan gedacht had en stelde goede inhoudelijke vragen. Dit gaf mij het gevoel dat mijn website in goede handen was. Wat voor mij een onoverkomelijke klus was, waar ik heel erg tegenop zag, was voor haar zo gefikst.

  Wil je een website laten bouwen, aan laten passen of heb je gewoon wat vragen, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen. Dannique is doortastend, heeft humor, werkt snel en precies en is professioneel.
 • John & Edwin Stolker

  J.E.S.Totaalbouw, Sassenheim

  Een simpele (zonder al te veel poespas), stoere website die laat zien waar we goed in zijn.

  Dannique heeft precies gemaakt wat we wilden en we zijn dan ook meer dan tevreden met het resultaat! We hebben het gevoel echt betrokken te zijn geweest bij het proces omdat ze ons overal in heeft meegenomen.

   Naast de website verzorgt Dannique ook onze Instagram pagina en kunnen we bij haar aankloppen als we iets willen aanpassen in de sjablonen van ons boekhoudprogramma.

 • Buck de Klerk

  Social Beards, Rotterdam
  Wij werken al tijden met Dannique.
  Daarin vinden wij ieder keer weer een betrouwbare en stabiele partner voor al onze projecten ✅
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram