januari 7, 2022

SEO optimalisatie & doelgroep aanspreken

Wat zijn SEO teksten?

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization), SEO teksten dragen bij aan de vindbaarheid in Google.

Belangrijk is dat de bezoeker altijd op de eerste plaats komt. We zorgen er voor dat jouw bezoeker wordt aangesproken op de manier die jij wil. Pas wanneer een tekst interessant, relevant en waardevol is, zorgen zoekwoorden voor een plek hoger in Google.

Een goede SEO tekst combineert waardevolle content voor bezoekers dus met de optimalisatie voor belangrijke zoektermen en relevante informatie rondom het gezochte onderwerp.

Waarom zou je SEO uitbesteden?

Jij wilt dat je website of webshop beter wordt gevonden en beter converteerd. Goede teksten vragen om technische en inhoudelijke kennis. Doordat ik verschillende trainingen heb gedaan weet ik precies waar ik op moet letten om een goede tekst voor je te schrijven. Daarnaast vraagt het schrijven van SEO teksten en het onderhoud ervan om tijd. Het door mij laten optimaliseren van jouw teksten scheelt jou tijd! Jij denkt mee in de strategie en ik werk het uit! Wanneer je het aan mij uitbesteedt werk je productiever en doen we beiden waar we goed in zijn!

Een goede tekst schrijven, welke stappen volgen we?

Heb je nog geen teksten voor jouw website, dan kan ik deze voor jouw schrijven.
Voor het schrijven van een goede tekst is het allereerst noodzakelijk om te weten: 

  1. Wat is mijn doelgroep
  2. Wat is mijn doelgroepbehoefte
  3. Hoe ga ik mijn doelgroep aanspreken
  4. Wat wil ik mijn doelgroep vertellen

Samen gaan we aan de slag om bovenstaande punten te bepalen. Vervolgens ga ik voor je aan de slag met de teksten. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram